Warning: Declaration of Portfolio_Walker::start_el(&$output, $category, $depth, $args) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/stadsjord.se/public_html/wp-content/themes/scope/functions/theme-functions.php on line 454
Vi skördar fortfarande | Stadsjord

Verksamhetsledare Göteborg/Nationellt: Niklas Wennberg, 0703-70 80 04. niklas@hylapond.se

Vi skördar fortfarande

Vi skördar fortfarande på Kvartersodlat och Brända tomten vid Brunnsparken. Såväl potatis, jordärtskockor och bladgrönt. 

Soppan som serverades vid succeföreläsningen om magisk mat i torsdags byggde på vår egen potatis som vi odlat i rissäckar från lokala indiska och thaikrogar. Visst hade vi plockat in en del köpta grejer från ekoshoppen fram för att få ihop tillräckligt med soppa. Men den mest magiska ingrediensen – potatisen – kom från vår egen rivningstomt.

Potatis från Brunnsparken

Idag den 13 november har vi snyggat upp på Brända tomten. Trots att det har nallats en hel del potatis under hösten har vi kunnat skörda en hel del. Man blir väldigt taggad för att planera nästa säsong med ännu mer kryddor och andra gosaker som passar mitt i staden.

Bilder: Här på bilden är det Abiba som har tömt rissäckarna och plockat magisk potatis från stans mest centrala odling.

Korg med purjo, potatis och jordärtskockor från Kvartersodlat.

 

Dela det här:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *