Warning: Declaration of Portfolio_Walker::start_el(&$output, $category, $depth, $args) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/stadsjord.se/public_html/wp-content/themes/scope/functions/theme-functions.php on line 454
Växtbytardag med Kvartersodlat | Stadsjord

Verksamhetsledare Göteborg/Nationellt: Niklas Wennberg, 0703-70 80 04. niklas@hylapond.se

ANDREAS.ANISA
GU.VÄXT
HYRESGÄST
KILLAR.SITTER
MAU.ÅSA.LINA
MYMAUR
MYSÄLJER
MÅLARE.VIK
PRISLISTA
SHARPEI
TOMATER
VÄXTTBYTE
hund
hyres

Den 11 maj var det fröbytardag och allmän ha-det-bra-dag med Kvartersodlat på Hisingen. Massor av hundar, människor, fröer och växter och en stor sol plus bäst kaka i västvärlden. Because we are worth it!

Trojkan bakom Kvartersodlat har skäl att vara storglada. Göteborg stad, Kvillebäcken och Stadsjord, alltså. Det är andra året som vi arbetar med växthuset som fastighetskontoret lånar ut och i lördags hade vi massor av fina växter att sälja som dragits upp i landets antagligen första byggplatsväxthus. Det känns att vi berättar möjligheternas historia. Vi gör det som oftast segar sig fast i policy, strategi och annan teori.

Bra försäljning

Stadsjord drog arrangemanget med Maurits, Anisa, My, Viktoria, Åsa, Niklas, Lina och Therese i personalteamet och vi tror att alla besökare hade det kul och gladdes åt väder och de fina fröer och växter som byttes och såldes. Andreas slog som vanligt rekord i exotisk med sina hemmaodlade lianer och allt vad det är.  Stadsjord sålde tomater, chili, kål, sallad, majs, mangold med mera.

 

 

Dela det här:

  1. 41717 mot gentrifiering

    ”plantbyttardag” ha ha vilket rån tomaterna…;) kostar 15 spänn på hornbach

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *