Warning: Declaration of Portfolio_Walker::start_el(&$output, $category, $depth, $args) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/stadsjord.se/public_html/wp-content/themes/scope/functions/theme-functions.php on line 454
Unik odlarförening | Stadsjord

Verksamhetsledare Göteborg/Nationellt: Niklas Wennberg, 0703-70 80 04. niklas@hylapond.se

Unik odlarförening

Efter grisarna kommer odlarna. Föreningen är på gång och inriktningen är unik.
Grisarna bereder jorden ett stycke in i maj. Sen ställs marken om till odling. Vi det laget är Högsbos nya odlarförening i full och fördelningen av lotter kommer att vara klar. Lotterna blir mindre än på många kommunala odlingslotter så att relativt många ska få plats.

FÖRSÄLJNING UPPMUNTRAS
En vanlig odlarförening i Göteborg har regler som innebär att försäljning av produkter är förbjuden. I Högsbo uppmuntras odlarna att sälja sina produkter. Redan i år kommer produkter att säljas på Axel Dahlströms Torg. Volymen är inte det viktiga utan principen. Odling i staden ska producera glädje, vänskap, avkoppling och varför inte litet extra pengar och stolthet.

Intresserad av odlingslott eller medverkan: Skriv till: hogsbo.odlare@gmail.com, eller Kontakta projektledarna Lotti och Niklas.

Dela det här:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *