Warning: Declaration of Portfolio_Walker::start_el(&$output, $category, $depth, $args) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/stadsjord.se/public_html/wp-content/themes/scope/functions/theme-functions.php on line 454
Sven och Snoffsen i media igen | Stadsjord

Verksamhetsledare Göteborg/Nationellt: Niklas Wennberg, 0703-70 80 04. niklas@hylapond.se

Sven och Snoffsen i media igen

SVENOCHGPNu berättar även Göteborgs Posten om Sven och Snoffsens prisbelönta stordåd i gränsen mellan Göteborg och Partille. Och intressantare är att dom jobbar i gränsen mellan industriområde och Natura 2000-landskap. Vi hoppas fortsätta nerför slänten mot Säveån. Först Sven och Snoffsen och sedan getter. Vi vill tacka Klövern för förtroendet och Partille för priset och det fortsatta samarbetet.

Dela det här:

  1. Evelina

    Hej. Jag var hos Sven och snoffsen idag. Jag såg att dim skakade jätte mkt! Jag tror att det är för att dom frös jätte mkt! Snälla kolla up om dom inte borde få något som dom kan värma sig med?!

  2. Hej Evelina, tack för att du hör av dig. Ring gärna direkt till mig. 0703-708004. Dina frågor är viktiga och jag berättar gärna mer om linderödsgrisar och varför de klarar sig ute i skogen precis lika bra som vildsvin. Dom brunstar hela året och är således gjorda för att få kultingar även mitt i vintern när det kan vara 20 minus. Mycket fett och tjock ragg hjälper mot kylan. Jämför med hästar som går ute hela året och har mycket mindre späck än grisen. Eller harar, rådjur och draghundar som virar in sig i svansen. Tack för att du bryr dig. Ring som sagt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *