Warning: Declaration of Portfolio_Walker::start_el(&$output, $category, $depth, $args) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/stadsjord.se/public_html/wp-content/themes/scope/functions/theme-functions.php on line 454
Smågrisarna har flyttat in i Högsbo | Stadsjord

Verksamhetsledare Göteborg/Nationellt: Niklas Wennberg, 0703-70 80 04. niklas@hylapond.se

Smågrisarna har flyttat in i HögsboNu har smågrisarna flyttat in i Högsbo. Fiolspel, gröna kulturarbetare, kyrkoherde, barnens målningar i träden och glada högsbo-bor hälsade välkomna.

Smågrisarna heter Äx, Yj och Zäta tills vidare. Men förhoppningen är att barnen i Högsbo kommer på bra namn även till de här kompisarna. De två svart/vita är tjejer och den bruna är en kille. Smågrisarna började böka i jorden på en gång och verkade inte ett dugg blyga eller ängsliga inför nya vyer och människor.
Från Bergsjön
Grisarna föddes på Galaxen i Bergsjön och är precis som de gamla grisarna linderödsgrisar som är tåliga och väldigt trevliga.
Vill du hjälpa till?
Om du vill vara med och ta hand om grisarna då och då så anmäl dig till Niklas Wennberg. Du ska vara minst 16 och gilla djur. Skriv till niklas@hylapond.se

Dela det här:

  1. Anonymous

    Hej, och var hittar vi dom? Vill gärna komma och se!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *