Warning: Declaration of Portfolio_Walker::start_el(&$output, $category, $depth, $args) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/stadsjord.se/public_html/wp-content/themes/scope/functions/theme-functions.php on line 454
Relationsterapi på Månstorpet | Stadsjord

Verksamhetsledare Göteborg/Nationellt: Niklas Wennberg, 0703-70 80 04. niklas@hylapond.se

Relationsterapi på Månstorpet

ELINORRUSA.web ELINORRUSA2.webPå måndagen kom Stadsjords kära vän Elinor Askmar till skogen söder om Månstorpet, det vi kallar Minifarm unplugged. Vi skulle prata små mobila hus för arbete, boende och djurhållning. Tiny Houses är en stor rörelse i världen och intresset börjar sjuda i Sverige. Stadsjord behöver hus för arbete, djurhållning och som förråd i skogen söder om Månstorpet och kanske kan vi ordna byggveckor redan i sommar för den som vill lära sig. Kanske.

Hundterapi
Ett andra syfte med träffen blev att göra Elinor till hundmänniska. Hon bekände att hon egentligen är en kattmänniska och genast lade sig Stadsjords Rusa i Elinors knä och var så mysig som bara en terapihund kan vara. Och sen hängde Rusa och Elinor med varandra utan konflikter under en lång skogspromenad. Egentligen är Elinor en katt- och hundmänniska.

Dela det här:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *