Warning: Declaration of Portfolio_Walker::start_el(&$output, $category, $depth, $args) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/stadsjord.se/public_html/wp-content/themes/scope/functions/theme-functions.php on line 454
Ny internationell site om det hållbara Göteborg | Stadsjord

Verksamhetsledare Göteborg/Nationellt: Niklas Wennberg, 0703-70 80 04. niklas@hylapond.se

Ny internationell site om det hållbara Göteborg


Göteborgs kommunledning har givit Göteborg & Co i uppdrag att profilera Göteborg som en destination för en internationell publik som söker inspiration inom ämnet hållbar stadsutveckling. Bra idé. Stadsjord presenteras på siten och vi är glada över möjligheten att diskutera hur en höjd självförsörjningsgrad och grönskande varma kvarter kan boosta varumärket Göteborg och Västsverige.

Dela det här:

  1. Gunilla Arneström

    Vad spännande och vilken utmaning!Börja i de stadsdelar som har störst intresse och redan har flera projekt på gång utifrån grön stadsdel och småskalighet.
    Titta på England, där finns småskaliga odlingar överallt.Kyrkan har släppt mark på många platser,mer av det i Göteborgs stift,vore bra.
    Odling på taken och på höjden(finns väl något företag som utvecklar det ) En kartläggning av stadsbyggnadskontoret och låt göteborgarna själva komma med förslag var ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *