Warning: Declaration of Portfolio_Walker::start_el(&$output, $category, $depth, $args) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/stadsjord.se/public_html/wp-content/themes/scope/functions/theme-functions.php on line 454
Nästa år kanske? | Stadsjord

Verksamhetsledare Göteborg/Nationellt: Niklas Wennberg, 0703-70 80 04. niklas@hylapond.se

Nästa år kanske?

KONRESS14.web KONGRESS15.webDe senaste två åren har jag bjudits till Miljöpartiets kongress för att prata om stadsjordbruk. Det är roligt. Man känner sig alltid utvald…och utpekad.

För några år sedan skrev Maria Wetterstrand en partimotion om stadsjordbruk med särskild hänvisning till Stadsjords arbete i Göteborg. Jag har bjudits in till MP i flera kommuner och jag gillar Miljöpartiet för det allra mesta. Inte minst tycker jag om partiets inkluderande vänliga attityd.
Hur ska jag meritera mig?
2014 funderade jag över informationen på min namnbricka: Niklas Wennberg – Föreläsare – Ingen mat. Jag har varit på väldigt många konferenser som ätande och inte ätande men aldrig känt mig så speciell. Titta här, en föreläsare som heter Niklas Wennberg och honom tänker vi inte bjuda på mat. Om det handlade om att jag var bulemiker som slafsade i mig mat ohejdat och patologiskt kunde jag förstå det. Men då kunde det stått: Niklas Wennberg är bulemiker och ni ska inte bjuda honom på minsta smula!
Jobb för parlamentet kanske meriterar
2015 var jag tillbaka på kongressen och såg mycket fram emot namnskylten med den förväntade texten: Niklas Wennberg – Efterlängtad föreläsare – Massa käk. Jag jobbade ju för MEP:en (Member of Parliament) Peter Eriksson. Men det stod Ingen mat igen. I eldskrift som för att verkligen visa att denne man ska inte ha nån mat. Han får prata (och slurka föreläsarvatten ut plastmugg) men sen ska han ut illa kvickt.

Inför 2016 års kongress ber jag – ifall jag skulle bli inbjuden – att arrangören gör som den vill med bjudmat till mig. Men ni kanske kan skriva: Niklas Wennberg – Föreläsare – Har med egna pannkakor.

Dela det här:

  1. Ja, Niklas. Tyvärr ser jag det som ytterligare ett tecken, om än minor :), på att MP har tappat trovärdighet senaste åren. Speciellt sen de kom i regering
    Synd …. vad finns det kvar att rösta på för miljömedvetna människor
    Det finns det ingen brist på tycker jag , men politiker är det tunnt av 😉
    Tur att det finns folk som tar saken i egen hand som ni med Stadsjord
    Lysande +++

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *