Warning: Declaration of Portfolio_Walker::start_el(&$output, $category, $depth, $args) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/stadsjord.se/public_html/wp-content/themes/scope/functions/theme-functions.php on line 454
Hedersgäst i växtpensionatet | Stadsjord

Verksamhetsledare Göteborg/Nationellt: Niklas Wennberg, 0703-70 80 04. niklas@hylapond.se

Hedersgäst i växtpensionatet


Asgeir från Island som gjorde stordåd för Stadsjord (och gör) sommaren 2012 är först ut att lämna växter till pensionatet.  Efter en tuff termin med Mastersstudier på Chalmers skall han hem och ta hand om familj och Island och vad gör han med sina växter? Lämnar till Kvartersodlats växtpensionat förstås.

Krukor av papper och grus

Kom gärna förbi och titta för krukorna som växterna bor i är mycket säregna. Dom är gjorda av papper och grus. Vanligt tidningspapper och vanligt grus som Asgeir har plockat från vinterns grusade gator. Dom blir blöta när det regnar men torkar när det är torrt. Snygga är dom och enligt husse ska dom hålla tills han om fyra veckor är tillbaka i Göteborg. Taxan är oförändrad: 10 kronor per växt och två veckor. Inga garantier om överlevnad men vi gör vårt bästa för att ta hand om era älsklingar.

 

Dela det här:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *