Warning: Declaration of Portfolio_Walker::start_el(&$output, $category, $depth, $args) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/stadsjord.se/public_html/wp-content/themes/scope/functions/theme-functions.php on line 454
Grisarna är med i radio igen | Stadsjord

Verksamhetsledare Göteborg/Nationellt: Niklas Wennberg, 0703-70 80 04. niklas@hylapond.se

Grisarna är med i radio igen


Sötnos är radioveteran men smågrisarna gör debut. Tisdagens reportage i P1 Morgon handlar om lokal mat och om Stadsjords grisar som nu gör nytta i utkanten av Mölndal. Naturnytta och sen kulinarisk upplevelse på bland annat Gunnebo slott som också deltar i grisprojektet i Mölndal.

Gå in och lyssna på webradion om ni är nyfikna. P1 Morgon.
Bild: 1. Reportern Daniel Breese P1 Morgon snackar med smågrisarna som går i närheten av Gunnebo. 2. Daniel Breese och Leif Lithander från Naturhistoriska. Leif kommer att vara med i grisprojektet i Mölndal för att bidra med kunskap om grisarnas påverkan på olika biotoper. Köksmästaren på Gunnebo – Patrik – har just rusat iväg efter att ha berättat för P1-reportern om om projektets unika karaktär med naturnytta, upplevelsevärden och kulinariska värden från närområdet.

Dela det här:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *