Warning: Declaration of Portfolio_Walker::start_el(&$output, $category, $depth, $args) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/stadsjord.se/public_html/wp-content/themes/scope/functions/theme-functions.php on line 454
Från rivningstomt till finrum | Stadsjord

Verksamhetsledare Göteborg/Nationellt: Niklas Wennberg, 0703-70 80 04. niklas@hylapond.se

Från rivningstomt till finrum

I dagarna har två fina trädgårdsböcker kommit ut i handeln. Samtal i trädgården av Karin Berglund och Gatsmart odling av Ulrika Flodin Furås. Bägge böckerna berättar om Stadsjord/Kvartersodlat.

Vi är larvigt stolta. Storyn om Kvartersodlat på en rivningstomt i de hårda delarna av Göteborg är intressant och vårt arbete med grisar är också det lockande och funktionellt. Så vi är inte alldeles förvånade att folk och författare är nyfikna på vad vi gör. Men som sagt stolt över uppmärksamheten. Om vi kan inspirera någon att kliva bortom det vanliga så är vi jätteglada. Bägge böckerna är förövrigt vackra och fint skrivna och formgivna. Och 2012 års planer med växthus finns med. Nu ska de bli verklighet!
Bild: Den uppslagna boken är Samtal i trädgården. Maja Halling och Nina Frognerborn snackar kakor och trädgård.Dela det här:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *