Warning: Declaration of Portfolio_Walker::start_el(&$output, $category, $depth, $args) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/stadsjord.se/public_html/wp-content/themes/scope/functions/theme-functions.php on line 454
Första leverans till Wasa Allé | Stadsjord

Verksamhetsledare Göteborg/Nationellt: Niklas Wennberg, 0703-70 80 04. niklas@hylapond.se

Första leverans till Wasa Allé

I fredags levererades Kvartersodlats första bönor och mangold till innerstaden. Beställare var Wasa Alle, stans bästa krog för lokalt och miljösmart mat. Skörden cyklades över älven och serverades på kvällen tillsammans med en slätvar.

Jonas och Hanna som odlar på rivningstomten inspekterade bönor och mangold innan skörd för att se att råvarnora håller hög klass. Stadsjords-temaet plockade bönor och mangold på fredagen och efter 20 cykel-minuter var lådan framme på Vasagatan. Verksamhetsledare Niklas Wennberg levererade och beklagar om någon snubblade på en hög brytbönor vid Backaplan. Det gick litet fort över ett gupp och för att klara leverans klockan tre hann ekipaget inte stanna.
Bilder: 1. Så här snygg blev rätten. Brytbönor i botten och slätvar och hyvlade morötter på topp. Egentligen tycker vi att bönorna borde vara på toppen, men vi stadsjordare förstår att vi ska vara ödmjuka och inte väsnas för mycket om detta. 2. Jonas tar emot bönor, mangold och litet svartkål utanför Wasa Alle. 3. Hanna, Peter och Tove med nyplockade bönor på väg till stan. 4. Jonas och Hanna kolla råvarorna så att de håller hög klass.

Dela det här:

  1. vad spännande och vilken utmaning att leverera grönsakerna.
    Jag hoppas mer info. framöver om leveranser
    Jag håller med om att Wasa Allé är en superresturang

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *