Warning: Declaration of Portfolio_Walker::start_el(&$output, $category, $depth, $args) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/stadsjord.se/public_html/wp-content/themes/scope/functions/theme-functions.php on line 454
Elin redan auktoritet på ulldrevning av grishus | Stadsjord

Verksamhetsledare Göteborg/Nationellt: Niklas Wennberg, 0703-70 80 04. niklas@hylapond.se

Elin redan auktoritet på ulldrevning av grishus


Elin är praktikant på Stadsjord. Det kan vara svårt för en gris att begripa vad miljövetare sysslar med. Elin började i rätt ända. Istället för att föreläsa om PCB och koldioxidekvivalenter tätade hon grishuset med fårull. Given succé.

Det har vart litet dragigt i grishuset. Nu har springorna mellan väggplankorna drevats – tätats – med fårull. Och Elin som nu är en av Sveriges mer erfarna grishusdrevare blev direkt kompis med Måla, Sötnos och Vovven.
Inget nytt
När Elin inte drevar grishus utvecklar hon ett egenkontrollprogram för grisböndernas mikrosegment och förklarar för Stadsjords verksamhetsledare NIklas varför gräsmattor är så dåliga för klimatet. Grisarna fnyser och förklarar att det där har dom vetat länge. Har ni inte noterat hur vi behandlar gräsmattor? Svarta sidan upp på rekordtid!

Bilder: Tussarna som sticker ut i springorna är otvättad fårull från skärgården. Perfekt för att täta dragiga springor.Dela det här:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *