Warning: Declaration of Portfolio_Walker::start_el(&$output, $category, $depth, $args) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/stadsjord.se/public_html/wp-content/themes/scope/functions/theme-functions.php on line 454
Buddha is back | Stadsjord

Verksamhetsledare Göteborg/Nationellt: Niklas Wennberg, 0703-70 80 04. niklas@hylapond.se

Buddha is back

Buddha är tillbaka. Han stod och såg sedvanligt cool ut bland svartkålen så nu kan vi andas ut  och gå vidare. 

Vår Buddha har stått på odlingsflotten över sommaren. Först vid Operan och sedan vid Lejontrappan. Det är bra att ha en Buddha som håller koll på odlingen, sägs det och jag har i vart fall inte hört nån som säger att det är dåligt. Fast det kan vara litet dåligt om Buddha står i fel trädgård. Jag fick Buddhan i present från en vän som tipsade om Buddhans goda effekt mot sniglar, gikt, bladlöss och åldersvaghet. Ja, i stort sett allt. När sen Buddhan dök upp i TV4 sändning ståendes på en flotte vid Operan ringde vännen och var upprörd över den lättsinniga placeringen och det uppenbara effektsökeriet med en Buddha på en flotte, om än i en trädgård.

SKA TILLBAKA

Jag lovade att flottbuddha skulle tillbaka kvickt som attan i vevan när vi skulle ha vårt event med provsmakning två wokade rivningstomter och en dito flotte. Natten innan stals flotten med Buddha, grönsaker och möbler (vi hade stolar på flotten). Eventet blev fint ändå med provsmakning av rivningstomterna men flotten och Buddha var borta.

UTAN BUDDHA!

Sen dyker flotten upp men vår betongbuddha är borta. Och när flotten bogseras över älven av Frog Dyk säger killarna att ingen Buddha är med. Relationen med en av världsreligionen är i botten och vännen som skänkte Buddha måste snart höra sanningen.

BUDDHA I SVARTKÅLEN

Men så ska jag och Viktoria städa flotten som guppar hos Frog på Ringön och där i svartkålen står Buddha med litet grönalger på huvet men i stort lika varmt leende som vanligt.

 

 

Dela det här:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *