Warning: Declaration of Portfolio_Walker::start_el(&$output, $category, $depth, $args) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/stadsjord.se/public_html/wp-content/themes/scope/functions/theme-functions.php on line 454
Bra drag i fängelset | Stadsjord

Verksamhetsledare Göteborg/Nationellt: Niklas Wennberg, 0703-70 80 04. niklas@hylapond.se

Bra drag i fängelset


Söndagen den 8 maj var Stadsjord och pratade på Kåken, Härlandas kulturhus. Väldigt snygg anläggning med fik, bibbla och hörsal. Vi hade den absoluta känslan att alla åhörare kom frivilligt. (se föregående inlägg)

Micha, Cilla och Niklas representerade Stadsjord. Vi berättade om odling och djur i staden och även om framtida möjligheter att flytta in verksamhet i Örgryte Härlanda. I publiken fanns SDN-ordföranden Daniel som hört talas om att Stadsjord är intresserade av samverkan kring LIlla Torps handelsträdgård.
Lokalt stöd
Klara Hansson och Dan-Erik Archer jämte Kultur i Kålltorp med Bodil Sundvall i spetsen vill renovera växthusen och Stadsjord vill bli granne med kontor och verksamhet i gamla trädgårdsmästarvillan. Grannarna applåderar idén. Rolig och varm verksamhet istället för förfall.
Mohawk rules
Vi vill dessutom passa på och uppmuntra folk att skaffa mohawk-friss. Det finns inget fräckare som gör en på bättre humör. Det finns en risk i dagens samhällsklimat att folk odlar så mycket sparris och lök att dom inte hinner med fräcka frisyrer. Eller överdriver jag odlingens risker?

Bilder: 1. Mohawk. 2. Måtte inte odlingstrenden slå undan benen för Mohawk-frisyren!. 3 Odlingsdag på fina Kåken. Tack för att ni bjöd in! 4. Cilla, Stadsjord, och bakom Daniel som är ordförande i SDN Örgryte Härlanda.


Dela det här:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *