Warning: Declaration of Portfolio_Walker::start_el(&$output, $category, $depth, $args) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/stadsjord.se/public_html/wp-content/themes/scope/functions/theme-functions.php on line 454
Älvstranden går till skogs | Stadsjord

Verksamhetsledare Göteborg/Nationellt: Niklas Wennberg, 0703-70 80 04. niklas@hylapond.se

Älvstranden går till skogs

 

Så kom äntligen processionen från andra sidan Älven. Älvstranden Utvecklings legendariske miljöchef vågade sig ut grishagen för att smaka hållbarhet och vänslas med Stadsjords ljuvliga entreprenadmaskiner.
Staffan Bolminger tog med sina två barn som stöd vid den lantliga utflykten. Och han använde sin fritid till besöket. Så formalia och protokoll fick stå tillbaka för en gedigen griskontakt av tredje graden. Staffan var litet ängslig men hans modiga barn var hela tiden nära och gav stöd när grisarna började nafsa i jeans och jacka.

Staffan Bolminger och Niklas Wennberg var den tidiga duon som såg till att Kvartersodlat Kvillebäcken hände. Vi samarbetade även med uppstarten av Mistra Urban Futures och Göteborgs 400-årsjubileum. Så om jag är litet retsam är det för att jag tycker mycket om Staffan och hans kunskap och intresse att få saker att hända bortom policy och sweet talk.

Ungdomar på träningsläger
De tre smågaltarna på Månstorpet är nyanställda och ska förhoppningsvis vara med och ta fram nästa generation kultingar. Eller rättare sagt en av dom får det hedersuppdraget. De andra två ska iväg till Härryda och jobba med stadsträdgårdsmästaren i ett skogsprojekt som bara de bästa skogsproffsen anlitas för. (Vi går litet i förväg för Härryda har inte bestämt sig helt för att anlita småkillarna men vi har gott hopp)

 

Dela det här:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *