Verksamhetsledare Göteborg/Nationellt: Niklas Wennberg, 0703-70 80 04. niklas@hylapond.se

Syskonprojekt i Paris?

Sara Hjalmarsson har fixat sponsor till Slakthuset kräsna Molitor-baggar. Bland annat ekologiskt speltkli.

Sara Hjalmarsson har fixat sponsor till Slakthusets kräsna Molitor-baggar. Bland annat ekologiskt speltkli.

Stadsjord hade besök från Paris igår. Marin gör sin Masters på Chalmers Arktiektur och tog sällskap med Stadsjords-veteranen Tove för att etablera kontakt med Göteborgs hetaste fabrik. 

Marin och en grupp likatänkande designers har tagit över en fabrik i Paris. Många utmaningar är gemensamma. Marin hoppas att vi kan fortsätta jobba tillsammans. Det gör jag med. Man behöver vänner när man är i  sticka-ut-branschen.

Sara Hjalmarsson vår partner i bygget av en insektsmodell i Slakthuset visar Tove och Marin hur våra krypande vänner förvandlar cerealier, brödsmulor, spill från kvarn och bageri till proteinrikt foder till människor, höns och fisk. Dagen till ära hade Sara med prima ekologiska produkter ett vänligt livsmedelsföretag sponsrar med.

Tove och Marin är Mastersstudenter på Chalmers arkitektur och jagar hållbarhet. Här på¨utlfykt med Slakthusets solrosor som snart flyttar ut permanent.

Tove och Marin är Mastersstudenter på Chalmers arkitektur och jagar hållbarhet. Här på utflykt med Slakthusets solrosor som snart flyttar ut permanent.

 

Dela det här:

  1. Sibling project in Paris, definitely. Thanks for the introduction

Kommentera