Warning: Declaration of Portfolio_Walker::start_el(&$output, $category, $depth, $args) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/stadsjord.se/public_html/wp-content/themes/scope/functions/theme-functions.php on line 454
Sommarmarknad hos Kvartersodlat | Stadsjord

Verksamhetsledare Göteborg/Nationellt: Niklas Wennberg, 0703-70 80 04. niklas@hylapond.se

CROWD.2
CROWD
BÖNOR
FLASKOR
HONUNG.ÄPPLE
GRÖNSAKER
KRUKOR.2
KRUKOR
MAURITS
MAURITS.NIKLAS
POTATIS.2
POTATIS
PYSSELSKYLT
TOVEOCHKRILLE
VIK.ANISA
CALLE.MARIA
MUSIKER
musik2
mat

Vi gjorde Sommarmarknad på Kvartersodlat. Och ni förstår säkert att det blev stort och vackert. Tomater i mängder och rekordmånga sorters hembakta kakor. Somriga människor kom till oss och handlade, fikade och pysslade. Vi fick en ny gitarrhjälte, Robin från Virginia, och sommarens bästa marknad och fest.

Stadsjord har varit med och initierat och byggt fester och event på många platser. I kategorin sommarfester blev det här den bästa. Maria som jobbar med Stadsjord har hållit i rodret och Viktoria, Calle, Åsa, Maurits och Anisa har lagt ett blommigt pussel för att få ihop allt med mat, musik, varor och affischering.

Femstjärnigt pysselhörn

Maten med Maurits vid woken höll hög klass som vanligt. Kvartersodlats saft, grönsaker och bakverk visade också bra konjunktur. Nykomlingen i Stadsjords festbukett var pysselhörnet som var femstjärnigt. Gänget bakom hörnet borde arrangera internationella pysselkonvent eller olympiad. Grattis till er som fick se kidsen måla litervis med färg på sig själva och en hel del på krukor och pinnar.

Stora scenen

På stora scenen lirade Stadsjords nya kompis och idol Robin Hayes från Virginia. Hoppas han vill hänga med oss igen. Och det gäller förstås alla som kom på Sommarmarknaden med varor och med gott sommarhumör. Vi ses igen kära vänner!

 

 

 

Dela det här:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *