Verksamhetsledare Göteborg/Nationellt: Niklas Wennberg, 0703-70 80 04. niklas@hylapond.se

Säsongspremiär i växthuset

Nu har växhussäsongen börjat. Första konferensgänget – Lundby SDN – har ätit soppa och diskuterat livet i Kvartersodlats växthus och nu känns det att odlingssäsongen närmar sig. 

Under januari har vi haft stängt på Kvartersodlat. Man kan väl säga att odlingsssäsongen inte riktigt har startat än. Men nu har vi haft årets första lunchträff i växthuset med Lundby-anställda som körde konferens med Kvartersodlats soppa som bränsle och äpplekaka till kaffet.

Sådd i början av mars

Vintern har varit härlig med en massa snö och kyla och visst känns det avlägset med den kommande odlingssäsongen men nu beställer vi fröer från Runåbergs och Impecta och snart är vi igång i vårt växthus. Vi planerar att delförsörja flera odlingar i Göteborg med pluggplantor från Kvartersodlat. Bland annat Brända tomten (där vi hade getterna), Älvrummets matpark (vid Operan) och kvarteret Flatön. Under januari har växthuset legat i träda men nu har vi kommit igång trots kylan och snön.

Om ni vill boka växthuset för konferens, lunch, föredrag så hör av er till Niklas Wennberg 0703-70 80 04 eller Viktoria Viklander 0702-97 48 66

 

 

 

Dela det här:

Kommentera