Warning: Declaration of Portfolio_Walker::start_el(&$output, $category, $depth, $args) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/stadsjord.se/public_html/wp-content/themes/scope/functions/theme-functions.php on line 454
MVG i uppförande och samverkan i lokalsamhället! | Stadsjord

Verksamhetsledare Göteborg/Nationellt: Niklas Wennberg, 0703-70 80 04. niklas@hylapond.se

MVG i uppförande och samverkan i lokalsamhället!

Igår berättade Anna Eliasson på Miljö & Hälsoskydd att det inte har inkommit ett enda klagomål på grisarna i Högsbo. Desto fler har ringt och sagt att grisarna från Högsbo har rymt och befinner sig än här än där. Rapportörerna har sett vildsvin.

När man sätter tre grisar mitt i Högsbo är man litet orolig vad människor ska säga. Det är klart att entusiasterna tycker att det är roligt men vad ska vanligt folk säga om grisar som grymtar och bökar och luktar gris, för det gör grisar, åtminstone litet granna.
Jag, Niklas Wennberg, ringde Anna Eliasson på kommunen dan för Valborg och frågade hur läget var. Jag var litet nervös. Anna berättar att inte ett enda klagomål har rapporterat men att folk siktar Högbo-grisarna litet här och var i stan.
Kommunen har lämnat formellt tillstånd att grisarna får gå kvar vid kyrkan. Den gångna perioden har ju varit exemplarisk. Projektet räknar med att grisarna går kvar i nya hagen minst fyra månader.

Dela det här:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *