Verksamhetsledare Göteborg/Nationellt: Niklas Wennberg, 0703-70 80 04. niklas@hylapond.se

MILJÖDIPLOM
SÖTNOS2
SÖTNOS.5

Skomakarns barn går barfota. Stadsjords morsa Pond har äntligen byggt upp ett bra miljöledningssystem för att få ordning på redovisning av plus och minus i miljöarbetet. Nu har vi fått vår Miljödiplomering. 

Pond var med i början på 90-talet och gjorde Miljöförvaltningens tidning Människor och Miljö och vid Friidrotts-VM byggde vi upp Göteborgs första miljöhemsida som lanserade Miljödiplomeringen. Pond var redan från start med och utbildade företag och organisationer som ville miljöcertifieras inom ISO-, EMAS- eller Miljödiplomeringsvärlden. Men vi har inte haft ett eget miljöledningssystem. Fy på oss –  och typiskt. Men nu ska vi förlåta oss själva för slappheten och vara glada att Miljöförvaltningen godkände våra grisar och våra odlingsarbete och vårt mattänk. Tack för det! Finns det nån miljömärkt skumpa kan väl nån höra av sig!

Bilder: På bilderna syns Stadsjords Niklas Wennberg och Sötnos. Viktigt i sammanhanget är att dessa medarbetare har gjort minst i arbetet med miljöcertifiering. Det är Stadsjords eminenta Viktoria Viklander och Maurits Johansson som gjort jobbet. 

Dela det här:

Kommentera