Verksamhetsledare Göteborg/Nationellt: Niklas Wennberg, 0703-70 80 04. niklas@hylapond.se

Detta bildspel kräver JavaScript.

Hjärtat och Tingeling hade besök från Lundby häromdagen. Två grisfaddrar som ville klappa om kompisarna som bökat upp Bostadsbolagets gräsmattor vid Kyrkbytorget. Snö på marken och sentimental reunion i luften. 

Hjärtat och Tingeling stortrivdes i Lundby. Hyggliga och duktiga faddrar, roliga hundar i området och en massa barn och folk av alla sorter som återvände och återvände till grisarna för att kolla läget.

Trädgård på gång
Del av det uppbökade området kommer att förvandlas till köksträdgård senare i vår. Det ska bli roligt att se vad som följer i grisarna spår. Marken ligger och väntar på potatis och odlarglädje. På avslutningen med grisfaddrarna före jul framkom att  faddrarna gärna fortsätter med grisar i området. Bostadsbolaget är inte främmande för en fortsättning.

Nya ingånger
Men vi var överens om att en fortsättning ska vila på ett utvecklat projekt. Gärna tillsammans med medfinansiär och en klar målsättning att koppla forskning till projektet. Sociala, biologiska, ekologiska eller andra dimensioner i projektet skulle kunna utredas.

Dela det här:

Kommentera