Warning: Declaration of Portfolio_Walker::start_el(&$output, $category, $depth, $args) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/stadsjord.se/public_html/wp-content/themes/scope/functions/theme-functions.php on line 454
HSB Living Lab på besök | Stadsjord

Verksamhetsledare Göteborg/Nationellt: Niklas Wennberg, 0703-70 80 04. niklas@hylapond.se

HSB Living Lab på besök

SHEAANDCHARLOTTE.WEB

Shea och Charlotte i Slakthuset. Clariasen i bakgrunden njöt av våra insiktsfulla samtal om kvartersekologi.

Charlotte och kollegan Lisa presenterade sin uppsats 2014 och Niklas Wennberg hade äran att vara externkritiker på Chalmers. Charlottes och Lisas växthus är mycket lovande och passar i Slakthusmiljön. Växthuset är mobilt, modulärt och kombinerar utrymmen för odling, fika och tekniska finesser som värmelagring. Växthuset passar in i Slakthusets uppdrag att vara ett Kvartersekologiskt centrum med mat, kretslopp och hög självförsörjningsgrad i fokus.

Störodling i Slakthuset
Shea arbetar som föreståndare för HSB Living Lab i Göteborg. Shea kommer från Philadelphia i USA och har arbetat som konstruktör och designer i en lång rad stora projekt med hållbarhet i fokus. Vattenrening, hydroponisk odling i avloppsreningsverk, fytoremediering (jordrening med hjälp av växter) med mera. Vi arbetade tillsammans i projektet Jordstad 2013.  Ett av våra mer exotiska samtalsämnen var störodling i Slakthuset för att återinföra denna fina fisk i Göta Älv. Kanske en riktigt bra ide!

Dela det här:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *