Warning: Declaration of Portfolio_Walker::start_el(&$output, $category, $depth, $args) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/stadsjord.se/public_html/wp-content/themes/scope/functions/theme-functions.php on line 454
Grisarna på TV igen | Stadsjord

Verksamhetsledare Göteborg/Nationellt: Niklas Wennberg, 0703-70 80 04. niklas@hylapond.se

Grisarna på TV igen

I fredags, 3 april, var barnen inbjudna för att fika med grisarna. Grisarna fick smörgåsbord. På kvällen var dom med i Västnytt.
Förskolebarnen kom för att på plats ge grisarna namn och fira lite granna. Reidar, kyrkvaktis, fixade smörgåsbord för att se vad de gillar bäst. De blev fyra brickor med vindruvor, äpplen, drav, och broccoli. Drav är korn som har groddats och sen mältats för att göra öl. Draven kommer från Dugges bryggeri i Mölndal.

VINDRUVOR BÄST
Vindruvorna gick åt först, sen draven, äpplena och sist broccolin. Senare på kvällen hade Dugges öppet hus för vänner och kunder och Stadsjord kunde offentliggöra grisarnas rating av Dugges drav. Mikael Dugge Engström var mycket nöjd och stolt över andra placeringen. Det är inte lätt att konkurrera med vindruvor, tyckte han.

FYLLESVIN
Någon kanske funderar över om det kommer att gå rätt utför nu när grisarna får drav från bryggeriet. Men det är ingen fara. Draven innehåller ingen alkohol utan är lika nyttig som musli eller havregrynsgröt.

Dela det här:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *