Verksamhetsledare Göteborg/Nationellt: Niklas Wennberg, 0703-70 80 04. niklas@hylapond.se

Bökningen startar efter 12 sekunder.
GRIS.OLOFSTRÖM
Olofströms kommunalråd bondar med nykomlingarna.
griskommunalråd
Barnen lovar att ta hand om grisarna.
grisobarn
Niklas Wennberg, OlofströmHus VD, Tim och Tej.
vdniklas

I förra veckan släppte vi ut ett par kollegor i Olofström som ska fixa trädgård. Två brorsor som genast hamnade i strålkastarljus och jubel. Radio, TV och kommunalråd på plats. Och massor av barn som lovade att vara snälla mot grisarna.

Stadsjord har haft grisar på ett tiotal platser i Göteborg och alltid till stort jubel och praktiskt taget inga bekymmer. Vi har hållit ungefär 200 föreläsningar från Lappland till Åre, Stockholm och Malmö, men faktum är at tdet har stannat vid jubel och entusiasm. Ingen har kört hela vägen och beställt grisar.

Hurra Olofström!

Men nu är det dags för Olofström som lyssnade på föreläsning på Posthotellet i Göteborg förra sommaren går hela vägen och inleder samarbete med Stadsjord. Mer än 100 människor tog emot grisarna och massor av barn lovade att de ska vara lika snälla mot grisarna som mot mamma och pappa, syskonen, kompisarna och stadens borgmästare.

Tim och Tej

Grisarna döptes till Tim och Tej och Olofströmshus hade stripat upp bilarna med Grisy-living. Hur snyggt som helst. Vid sidan av barnen var flera bönder på plats och tog emot grisarna. Inte nedlåtande utan med glädje.

Till Göteborg i sommar

Tim och Tej kommer till Göteborg och jobbar i sommar. Var är inte klart. Passa på och boka dom nu på en gång. På några timmar hade dom förstört 100 kvadrat gräsmatta i Olofström så det ser bra ut.

Kolla TV-bilderna: http://www.svt.se/nyheter/regionalt/blekingenytt/gris-release-i-olofstrom

Bilder: Olofströms kommunalråd gillar grisarna. Stadsjords verksamhetsledare Niklas Wennberg och OlofströmsHus VD. Barnen lovar att ta hand om Tim och Tej. 

Dela det här:

Kommentera