Warning: Declaration of Portfolio_Walker::start_el(&$output, $category, $depth, $args) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/stadsjord.se/public_html/wp-content/themes/scope/functions/theme-functions.php on line 454
Bye, Bye Flunsan! | Stadsjord

Verksamhetsledare Göteborg/Nationellt: Niklas Wennberg, 0703-70 80 04. niklas@hylapond.se

GRISFLYTT.FLUNS121201
GRISFLYTT121202.2
GRISFLYTT121202.3
GRISFLYTTFLUNS.121201.2
GRISLYTT121202

Igår flyttade grisarna från Flunsan på Hisingen hem till gården vid Delsjön. Det bjöds på glögg, Mats höll tal, Erik höll tal och Niklas höll tal. Och grisarna ville stanna.

Det har varit en fin tid i Flunsåsparken. Grisarna har haft många vänner i människor och andra djur i kvarteret. Fin backe att böka i och ett vänligt mottagande. Dessutom har arbetsgruppen skött sig exemplariskt. Inga sammanbrott i schemaläggning och inga rymningar eller annan oönskad dramatik.

RESFEBERN SATTE I

Den första grisen klev på kärran hur fint som helst och den andra efter viss tvekan. Lilla tjejen däremot vill stanna. Men efter mycket grunnande fick vi trean på kärran och sen for vi till Månstorpet vid Delsjön som grisarna lämnade för snart tre månader sedan. Nu är dom tillbaka och går i en fin skogsbacke med björk, sälv, blåbärsris och ask.

NÄSTA UPPDRAG?

Vart det bär av sen är inte klart. Vi diskuterar arbete i Majorna och Härlanda. Men det ger sig säkert när julen har klarats av. För Lundbygrisarna blir det en trygg jul i skogen. Och säkert kommer grisarna kura skymning och berätta fina sannsagor om dagarna i Flunsan.

 

 

Dela det här:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *